Allegri: Gol nam je dovoljan za prolaz

Nogometaše Juventusa očekuje uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka u srijedu kad gostuju kod Borussie Dortmund na impresivnom Signal Iduna Parku. Stara dama u Njemačku nosi prednost od 2:1 iz Torina, no Massimiliano Allegri ipak poziva na oprez

17. Mar 2015. | 18:54 | S.M
37904


"Svjesni smo poteškoća koje nas čekaju. Bit će sjajna utakmica i mislim da neće završiti "nulom". Trebat će nam barem jedan gol za prolazak dalje. U prvoj utakmici nismo im dali da šutaju na gol, pogodili su tek iz naše pogreške", rekao je Allegri uoči utakmice i dodao:

"Moramo iskoristiti njihove slabosti i pružiti dobar taktički nastup. Još se dvoumim hoću li startati s tri ili četiri braniča. Tražimo prolaz, želimo prvenstvo privesti kraju, a tu je i kup u kojem želimo preokrenuti Fiorentinu. U prvoj utakmici je bilo dobro suđenje, ako se to dogodi i sutra, imat ćemo dobru utakmicu", prenosi Goal.

Buffona najviše impresionira atmosfera na Westfalenu.

"Uvijek je zadovoljstvo vratiti se na Westfalen, utakmice ovdje nisu nikad trivijalne. Navijači su žestoki od početka do kraja, atmosfera može motivirati i nas."

Na vrh