Amel Tuka nastavlja saradnju s BH Telecomom

Kompanije BH Telecom i LG Stanić su na stazi Atletskog centra Koševo priredile s najboljim bosanskohercegovačkim atletičarom Amelom Tukom povodom svečane promocije sponzorskog ugovora te nastavka saradnje između BH Telecoma i Atletskog Saveza BiH

6. Aug 2015. | 15:51 | S.K
44954

Druženje su uveličali i Damir Džumhur, predstavnici nogometne reprezentacije BiH, rukometne reprezentacije BiH, kapiten reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci, predsjednik i potpredsjednici Olimpijskog komiteta BiH, predstavnici fudbalskih klubova Sarajevo, Željezničar i Slavija te nekoliko kadetskih košarkaških reprezentativaca BiH dokazavši da su najbolji uvijek uz najbolje.

„Od srca se zahvaljujem svima koji su mi pružili podršku tokom moje karijere. BH Telecom je kompanija koja je oduvijek bila uz mene, a novi sponzorski ugovor omogućit će mi da se još kvalitetnije pripremim za naredno takmičenje u Pekingu. Hvala mojim kolegama sportašima i mladim atletskim nadama, te svim prijateljima koji su me podržali i kompaniji LG Stanić na korisnom poklonu“, poručio je Amel Tuka.

Prisutne je posebno obradovala utrka mladih nada atletskih klubova „Bosna“ i „Sarajevo“ s Amelom Tukom, u kojoj je naš najbolji atletičar dozvolio djeci da ga pobjede i pokazao time još jednom svoju veličinu.

„Sretni smo da smo u prilici podržati i buduće nastupe najboljeg bh. atletičara Amela Tuke. Njegovo zalaganje, trud i fantastični uspjesi zaslužuju podršku svih nas. Mi smo kompanija koja podržava sve sportske discipline u BiH i ponosni smo što nastavljamo saradnju s Atletskim savezom BiH“, istakao je Mirsad Zaimović, generalni direktor BH Telecoma.

Predstavnici kompanija BH Telecom i LG Stanić Amelu su darovali novi model mobilnog uređaja LG G Flex 2 na kojem su ugravirali i posvetu „Od Najboljih za Najbržeg – Amel Tuka“, te LG Watch Urbane.

„Uvijek nas raduje kada neko proslavi ime naše zemlje. Vjerujem da nas je uspjeh Amela Tuke sve obradovao i drago nam je što je danas ovdje s nama. Želimo mu mnogo sreće i u predstojećim takmičenjima, uz želje da nas ponovo učini ponosnim“, naglasio je Damir Kalmar, direktor kompanije Stanić Trade d.o.o.

Na vrh