Beljo ponovo ulazi u ring

20. Dec 2016. | 12:35 | NV
Beljo123

Naš najbolji bokser Damir Beljo, koji je usljed povrede, a nakon saobraćajne nesreće morao odustati od borbe za titulu svjetskog prvaka u WBO verziji, na svom Facebook profilu najavio je novi meč početkom februara. Pripreme za njega počeo je već u ovoj sedmici.

“Prošla su skoro 3 i pol mjeseca od saobraćajne nezgode, noga još nije kako treba i počinjem se bojati dobrog osjećaja kad sam kući sa suprugom i sinom i kad imam vremena za porodicu i, naravno, kad me ne tuku po glavi. Taj osjećaj je odličan, ali ga moram opet gurnut od sebe i vratit se degeneku, znoju, umoru i svemu “lošem” jer nisam završio ono što sam sebi zacrtao!”, napisao je Beljo.

Također, zahvalio se svima koji ga bodre i podržavaju kroz njegov sportski put.

“Pripreme startaju već od ove sedmice, jer već početkom februara očekujem povratak u ring, tako da veliko hvala BH Telekomu koji će jednim djelom učestvovati u finansiranju tih priprema. Naravno, hvala i mojim dosadašnjim sponzorima koji su me pratili od početka i to nikad ne smijem zaboraviti. Prvenstveno mislim na Euroherc, Sik, Antonio commerc, Marascino bar… Hvala svim fanovima koji me bodre preko Facebook i Instagram stranice! Moram se vratiti još jači i da spreman dočekam meč za svjetski naslov, te da ponosno promoviram sebe i zemlju iz koje dolazim!”,  napisao je Damir.

 

NV

Oznake:

Na vrh