Magazin>>

Bisnode povezuje poslovne žene u Klubu visokih peta

1. Apr 2017. | 10:01 | NV
coolstyle-promocija-29032017-JB-263

U ugodnoj atmosferi sarajevske Trattorie Nostra Cucina, bonitetna kuća Bisnode BH, u saradnji sa lifestile portalom Coolstyl, organizirala je prvo ovogodišnje druženje poslovnih žena – Klub Visoke pete.

Druženja Kluba visoke pete u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova  poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju.

Kako je izjavila Špela Redjko, direktorica Bisnode BH, “ovaj projekt je regijska aktivnost Bisnodea kojom kreiramo platformu za stvaranje novih poslovnih prilika. Družimo se u cilju unaprjeđenja poslovnih prilika, kreiranju mogućnosti za davanja i prihvatanja novih znanja i u želji za razmjenom iskustava i znanja.“

Kako svako druženje ima i određenu temu, ovaj put predstavljen je lifestyle portal Coolstyle.ba, koji je pokrenula mlada kompanija Feba, uporedo sa mjesečnim turističko-poslovnim magazinom Visit BiH. Novi lifestyle portal Coolstyle namijenjen je modernoj ženi i muškarcu.

“Čitateljima će ponuditi pregršt zanimljivih, korisnih i bitnih tema iz oblasti zdravlja, mode, ljepote, gastronomije i putovanja, a družit ćemo se i sa poznatim ličnostima iz cijele BiH i regiona. Nismo zaboravili ni jači spol, pa će muškarci moći saznati sve novosti iz svijeta automobilizma, tehnologije, modnih trendova i savjeta…“ izjavila je urednica portala Lida Borovina.

 

 

NV

Na vrh