BlackBerry i Dell borit će se protiv Applea i IBM-a?

U BlackBerryju su izjavili kako su u pregovorima s potencijalnim partnerima u vezi stvaranja zajednice koja bi se borila protiv novih "bračnih" partnera - Applea i IBM-a

3. Aug 2014. | 11:11 | S.M
26484


U intervjuu za Financial Times, izvršni direktor John Chen priznao je kako je BlackBerry razgovarao s neidentificiranim partnerima te je dodao kako je Apple & IBM "brak" dobra i loša vijest za kompaniju.

Dobra je u tom smislu što će se sada morati još više fokusirati na razvoj svojih proizvoda i pokazati svoju snagu u vezi sigurnosti i upravljanja identitetom. Što se tiče loših strana, Chen smatra kako im je taj "brak" izravna prijetnja i da su im dionice pale za pet posto nakon što su Apple & IBM su izgovorili sudbonosno da jedno drugome.

Šuška se kako bi BlackBerry mogao dogovoriti saradnju s kompanijom Dell, a da se tu nešto kuha, potvrdio je i Chen. Izjavio je kako bi te dvije kompanije sjajno surađivale te da i on sam predlaže Dell kao partnera koji bi im mogao biti najviše od koristi. Inače, rekonstrukcija BlackBerryja je dovršena i objavljena je skromna dobit od 13 miliona funti tijekom prvog tromjesečja 2014.

Oznake: > > >

Na vrh