Brnabić u Banja Luci: Što prije staviti u funkciju most između Bratunca i Ljubovije

15. Mar 2018. | 22:34 | NV
ana(1)

Premijerka Srbije Ana Brnabić doputovala je danas u Banju Luku, gdje je razgovarala s predsjednicom Vlade RS Željkom Cvijanović i sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom.

Ona je kazala da Republika Srbija osjeća sve veću bliskost sa Republikom Srpskom te da su u prilici da pomognu RS u različitim projektima.

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović kazala je da je neophodno što prije u funkciju staviti most “Bratoljub” između Bratunca i Ljubovije.

“Jedan od prioriteta u ovom trenutku je da otvorimo granični prelaz, da dogovorimo to sa Federacijom i da pustimo u rad most Ljubovija Bratunac koji smo izgradili, da nastavimo da razgovaramo o novim energetskim projektima”, rekla je Brnabić.

Sastanku sa Brnabić prisustvovali su potpredsjednica Vlade RS i ministrica za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić i ministar industrije, energetike i rudarstva RS-a Petar Đokić, ministar rudarstva i energetike Republike Srbije Vladimir Antić i ministar zaštite životne sredine Republike Srbije Goran Trivan.

 

NV / NAP

Na vrh