Centrotrans Eurolines i FK Sarajevo dogovorili saradnju

1. Dec 2016. | 19:23 | NV
_MG_8704

Kompanija Centrotrans Eurolines i Fudbalski klub Sarajevo ozvaničili su svoju saradnju, potpisivanjem ugovora o tehničkoj saradnji. Višegodišnji partner bordo kluba i službeno je postao zvanični prevoznik prvog tima i stručnog štaba Bordo kluba.

Generalni direktor kompanije Centrotrans Eurolines Safudin Čengić, istakao je društvenu odgovornost kompanije i spremnost za podršku sportskih kolektiva u BiH.

„Centrotrans Eurolines je kompanija koja podržava bosanskohercegovačke sportske klubove i uspješne brendove. FK Sarajevo je jedan od najvećih brendova BH sporta i svakako da nam predstavlja zadovoljstvo i čast biti njihov partner. Zbog toga, opredijeljeni smo da kvalitetom svojih usluga, odnosno prijevozom svih selekcija FK Sarajeva, doprinesemo stvaranju optimalnih uslova za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. Sa FK Sarajevo imamo dugogodišnju, uspješnu saradnju i drago nam je da se ona i nastavlja. Od ove godine igrače i rukovodstvo FK Sarajevo prevozimo sa „bordo“ autobusom što je još jedan iskorak u našoj zajedničkoj saradnji.”, kazao je Čengić, direktor kompanije, koja je i službeni prevoznik mnogih reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine.

 

NV

 

Na vrh