Magazin>>

Crna Gora: “Komandant i general” se oprostili od kuma sicilijanske mafije

20. Nov 2017. | 09:30 | NV
toto riino

U crnogorskim Vijestima objavljena je čitulja preminulom kumu sicilijanske mafije Salvatoreu Totou Riini, prenio je nedeljnik.rs.

Kako se navodi, u čitulji se upućuje “posljednji pozdrav posljednjem kumu”.

“Dragi striče Toto, jedini pravi, časni čovječe, zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Veliko poštovanje, počivaj u miru”, navodi se u poruci koju su potpisali ”komandant i general”

“Šef nad šefovima” je preminuo prije nekoliko dana, a bio je poznat po lukavosti i surovosti, vjeruje se da je nalogodavac više od 150 ubistava. I njegov sin je također u zatvoru zbog optužbih i presuda za različita ubistva

Nije prvi put da se Crnogorci opraštaju od poznatih ličnosti, pa je tako u Pobjedi osvanula i čitulja nedavno preminulom Hughu Hefneru, a u martu se se oprostili i od Davida Rockfellera koji je važio za jednog od najbogatijih ljudi na svijetu. Još ranije, Crnogorci su se opraštali i od Muammera el-Gaddafija i mnogih drugi.

Kako mnogi od njih nemaju baš nikakve veze sa Crnom Gorom mnogi su zaključili da se naručioci čitulja samo dobro zabavljaju i nasmijavaju svoje sunarodnike.

 

NV

Na vrh