Donacija “Konzuma” za novorođene bebe i Javnu kuhinju u Banjoj Luci

Predstavnici kompanije Konzum d.o.o. Sarajevo posjetili su danas Kliniku za ginekologiju i akušerstvo i Javnu kuhinju Crvenog krsta u Banjoj Luci, povodom, 22. aprila, obilježavanja Dana grada Banja Luka

22. Apr 2015. | 19:22 | S.M
39711a


Kompanija Konzum je bebe rođene na današnji dan darovala prigodnim poklon paketima, a simbolična donacija uručena je i Javnoj kuhinji Crvenog krsta.

"Konzum" ove godine obilježava 10 godina uspješnog poslovanja u BiH, a Banjalučani danas obilježavaju dan Grada, na ovaj način želimo im čestitati ovaj izuzetno važan datum. Poklon paketi uručeni su novorođenim građanima Banja Luke i prilagođeni su njihovim prvim danima. S druge strane, trudimo se dati podršku i humanitarnim organizacijama, pa vjerujemo da će današnja donacija Narodnoj kuhinji Crvenog krsta u Banjoj Luci biti naš skroman doprinos i pomoć u njihom radu i pripremi obroka", istakla je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Ove aktivnosti potvrda su opredijeljenosti kompanije "Konzum" d.o.o. Sarajevo ka društveno odgovornom djelovanju u lokalnim zajednicama.

(Agencija FENA)

Oznake: >

Na vrh