Emir Spahić u HSV-u narednu godinu dana

Njemački HSV na stranici je objavio da će Emir Spahić, bh. nogometaš s ovim klubom potpisati jednogodišnji ugovor i to nakon što su okončani ljekarski pregledi

5. Jul 2015. | 14:41 | S.M
43441


Napomenuto je da će Spahić kao slobodan igrač i ovakve klase doprinijeti stabilnosti u HSV-u. Istaknuto je i da su sa Spahićem pričali o incidentu koji je imao u Leverkusenu.

Inače, čelnici Hamburger SV su već duže vrijeme ozbiljno radili da u ovom prijelaznom roku angažuju Emira Spahića. Klub, koji se u posljednji čas spasio od ispadanja iz Bundeslige, defanzivnu liniju pojačat će sa bh. reprezentativcem,

Emir Spahić je od aprila mjeseca slobodan igrač s obzirom da je zbog incidenta sa zaštitarima sporazumno raskinuo ugovor sa Bayer Leverkusenom. Od tog dana do danas spominje se u kontekstu brojnih klubova, između ostalih Dinama, Galatasaraya, Bešiktaša i Panathinaikosa.

Podsjećamo, ovaj 34-godišnji Dubrovčanin tokom svoje karijere nastupao je za Čelik, Zagreb, Shinnik, Torpedo, Lokomotiv, Montpellier, Sevillu, Anzhi i Bayer iz Leverkusena.

(Agencija NAP)

Oznake: >

Na vrh