Fantom organizira spektakl na Kozari

4. Jan 2017. | 13:24 | NV
Plakat

Fikret Vukalić Fantom, uspješni producent i organizator velikih koncerata muzičkih zvijezda sa prostora bivše države u Austriji, već pravi planove za nove događaje u ovoj godini.

Jedan od najznačajnijih koji je već u pripremi svakako će biti trodnevna manifestacija „Kozara u srcu“, koja je planirana da se održi na Mrakovici 1., 2. i 3. juna, a imena pjevača koji će nastupiti uskoro bi trebala biti poznata.

Vukalić ovaj jedinstveni rock festival najavljuje kao najveći spektakl koji će se desiti na ovim prostorima, a koji će okupiti više desetina hiljada ljudi. Važno je napomenuti da za ovaj veliki i zahtjevan projekat ima podršku direktora Nacionalnog parka Kozara Dragana Romčevića, kao i člana organizacionog odbora „Dani zime na Kozari“ Dražena Vrhovca, koji je naglasio da će manifestacija biti korak više u nastojanjima da se oživi kozarački kraj.

“Nama je svaka manifestacija dobrodošla i imaju našu podršku. Očekujem da zajedno dogovorimo tačnu lokaciju na kojoj će sve biti organizovano na Mrakovici”, rekao je direktor Nacionalnog parka Kozara Dragan Romčević.

Prvi i treći dan događaja bit će posvećeni djeci, za koje će tokom 1. juna biti organizovan dvočasovni muzički i zabavni program. Trećeg dana u planu je dolazak djece sa posebnim potrebama iz cijele regije.

“Umjetnici, sportisti i političari bit će na Kozari sa djecom sa posebnim potrebama. Tražiću od njih da drugi dan ne zaborave tu djecu”, rekao je organizator Fikret Vukalić.

 

NV

Na vrh