Hasković i Hadžović ugostili posjetioce ”Plave kućice” četvrtog ”Sarajevo Holiday Marketa”

Mladi nogometaši Fudbalskog kluba Željezničar Dino Hasković i Edin Hadžović danas su ugostili posjetioce ''Plave kućice'' četvrtog ''Sarajevo Holiday Marketa''

15. Dec 2014. | 19:15 | D.R
33360


Hasković i Hadžović su iskoristili zimsku pauzu u prvenstvu BiH da se druže sa navijačima i simpatizerima sarajevskog premijerligaša i pozvali sve zainteresovane da dođu i posjete ''Plavu kućicu''.

"Dobili smo desetak slobodnih dana prije početka priprema za nastavak sezone Premijer lige BiH. Danas se družimo s našim navijačima i simpatizerima koji su veoma zainteresovani za sadržaje koje nudi ''Plava kućica'', – rekao je Hadžović.

Hadžović vjeruje da će Željezničar ispuniti cilj da se i ove sezone plasira u neko od evropskih takmičenja, te da će u nastavku prvenstva BiH šansu dobiti i mlađi igrači tima s ''Grbavice''.

"Tek smo potpisali ugovore, tako da je sada na nama da se trudimo i da treniramo. Nije lako preći iz omladinskog pogona u profesionalnu nogomet. Vjerujem da ćemo dobiti priliku za dokazivanje" – dodao je mladi nogometaš, koji je početkom sezone postao prvotimac Željezničara.

(Agencija FENA)

Na vrh