Ilidža: Organiziran Dan otvorenih vrata u Spajalici

Obrazovno-razonodni centar za mlade Spajalica 17. aprila 2015. organizovao je Dan otvorenih vrata, gdje su došli osnovci sa prostora općine Ilidža, učenici sedmih osmih i devetih razreda na druženje i dobru zabavu ali i edukativne radionice

17. Apr 2015. | 14:23 | S.K
39446

Obzirom da se bliži kraj školske godine tj. da dolazi eksterna matura gosti su upoznati sa programom instruktivne nastave za eksternu maturu koji će se odvijati u Spajalici tokom mjeseca maja. Osnovci su čuli i o volonterskom radu, neformalnom obrazovanju, a ujedno je ovo bila prilika za dobru zabavu i druženje.

"Dan otvorenih vrata odlična je prilika da se mladi druže, uče, ali i saznaju kakvu ponudu aktivnosti nudi Centar i kako kreativno mogu upotpuniti svoje slobodno vrijeme. Za nastavnike i profesore Dan otvorenih vrata u Spajalici dobra je prilika da otkriju načine na koje neformalno obrazovanje može nadopuniti formalno.Program koji je bio i veseo i edukativan trajao je dva sata, uz slatkiše i sokove za sve goste” ,rekla je Selma Suljević, koordinatorica u Spajalici.
Ovaj projekat je finansijski podržala Oćina Ilidža putem Strategije za mlade.

Oznake: >

Na vrh