Klas predstavlja novi proizvod – namjensko brašno za pite i kolače

2. Dec 2015. | 12:38 | A.D
50840

“Namjensko brašno za pite i kolače proizvedeno je od pažljivo biranih zrna pšenice u najvećem i najsavremenijem mlinu u Jugoistočnoj Europi, a njegov kvalitet garantira stroga primjena međunarodno priznatih standarda upravljanja kvalitetom kao što su ISO, HACCP i Halal“, navode iz ove sarajevske kompanije.

O ovom brašnu, kojim će biti upotpunjen i osvježen asortiman mlinskih proizvoda Klasa, govorit će vlasnik Pekare Poričanin, Mehmed Poričanin i brand manager mlinskih proizvoda Klasa Haris Škiljo, te uposlenici Pekare Poričanin. Prezentacija navedenog proizvoda održat če se sutra u 13 sati u Pekari Poričanin na Baščaršiji.

Klas d.d. Sarajevo je renomirana industrijska pekara s tradicijom dugom 113 godina i lider bosanskohercegovačke prehrambene industrije.

“Ovo brašno je idealno za razvijanje pita i pravljenje kolača. Brašno je napravljeno od vrhunske pšenice i dolazi u pakovanjima od 25kg. Uskoro će uslijediti izvoz i prodaja ovog brašna i van granica Bosne i Hercegovine“, izjavila je za Novo vrijeme Irmela Cero, PR kompanije Klas.

Oznake: > > >

Na vrh