PDP: Ne zanima nas odakle je Ceca doputovala u Banja Luku, već šta je radila u našem helikopteru

3. Jan 2018. | 07:07 | NV
branislav-borenovic-pdp(5)

Saopštenje Helikopterskog servisa RS skandalozna je potvrda da pjevačica Svetlana Ražnatović jeste dovezena helikopterom Republike Srpske, zbog čega Klub poslanika PDP u NSRS i dalje insistira da isključivo od Vlade RS dobije odgovor po čijem nalogu je odobren ovaj let, koliko je koštao i kako će trošenje novca biti opravdano.

Helikopterski servis RS saopćio je danas da su netačne tvrdnje da je helikopterom tog servisa Svetlana Ceca Ražnatović 31. decembra 2017. godine doputovala iz Srbije u Banju Luku. Ipak, ne negiraju da se pjevačica vozila njihovom letjelicom iznad tog grada.

Kako navode, snimak pjevačice Ražnatović u helikopteru Vlade RS napravljen je iznad Banje Luke.

Let je, navode iz Helikopterskog servisa RS, realizovan u znak zahvalnosti za humani gest koji je pjevačica najavila, a to je da će dio prihoda sa novogodišnjeg koncerta uplatiti u humanitarne svrhe.

Iz PDP-a su saopćili da njih ne zanima da li je pjevačica na novogodišnji nastup u noćni klub blizak ljudima Miloradu Dodiku doletjela iz Beograda, sa Kipra, Sremske Rače ili Pavlovića ćuprije, “već šta je uopšte radila na nebu u našem helikopteru.”

“Ako je to zahvalnost za navodnu humanitarnu aktivnost, postavljamo pitanje hoće li se helikopterom provozati i svi pjevači koji su prije nekoliko noći nastupali u humanitarnoj akciji u Banja Luci, kao i 89.000 dobrih ljudi koji su pozvali humanitarni telefonski broj”, navode iz PDP.

 

NV / NAP

Oznake: >

Na vrh