Poznata platforma za e-plaćanja Paysera traži partnere u regionu

10. Dec 2017. | 09:38 | NV
paysera-600x267

Platforma za transfer novca, mjenjačke poslove i procesing Paysera u potrazi je za partnerima iz regiona koji žele da pokrenu sopstveni biznis i iskoriste potencijal brzorastućeg tržišta e-plaćanja, prenosi indikator.ba.

Potencijalni primalac Paysera franšize dobija sve što je potrebno za pokretanje i vođenje posla u oblasti platnih usluga, pristup prekograničnim onlajn transferima, platformu za e-plaćanja i vlasnički poslovni sistem, izvještava franchising.rs.

Usluge kompanije Paysera su dostupne bilo gdje, u bilo koje vrijeme, a koriste ih klijenti iz gotovo 180 zemalja.
Kompanija je osnovana 2004. u Litvaniji, da bi, s razvojem poslovanja, sjedište 2016. bilo premješteno u Veliku Britaniju.

Osim plaćanja online, korisnici naloga kompanije Paysera mogu da čuvaju i mijenjaju novac u više od 30 valuta, po najpovoljnijim kursevima, sigurno i lako vrše transfer novca pomoću mobilne aplikacije, kao i da plaćaju Paysera VISA karticom na POS terminalima i e-trgovinama širom svijeta.

Otvaranje računa je besplatno, a klijent dobija i 30 besplatnih transakcija tokom mjeseca, kao i besplatni transfer novca sa drugim korisnicima Paysera naloga.

Paysera je samo tokom prošle godine zabilježila rast prodaje od 40%, dostigavši vrijednost od gotovo 5,3 miliona eura. Među glavnim planovima kompanije su proširenje kreditnih i lizing usluga, kao i rast mreže – što uključuje i potragu za novim franšiznim partnerima.

 

NV

Na vrh