Prvi zakrivljeni UHD TV i u BiH – potpisuje Samsung

Prije samo pedeset godina teško je iko mogao zamisliti da će se pojaviti razni LCD, LED, 3D i Smart televizori. Danas je industrija proizvodnje televizora otišla koliko daleko da su na tržištu, a i pojedinim domovima već svoje mjesto dobili zakrivljeni televizori

20. Jun 2014. | 15:28 | A.D
24641

Samsung potpisuje prvi zakrivljeni UHD TV na svijetu, a kupci u BiH ga mogu kupiti u Robnim kućama DOMOD.

Čudili se ili ne u DOMOD radnjama je već dostupan prvi zakrivljeni UHD TV na svijetu. Revolucionarni zakrivljeni UHD TV kompanije Samsung vodi u novi svijet realističnog prikaza i stavlja gledaoca u sami centar zbivanja. UHD ekran je zakrivljen pod pravim uglom, zahvaljujući čemu omogućava gledanje sa optimalne udaljenosti iz svih dijelova dnevnog boravka. Osim toga, blago zakrivljeni UHD ekran obezbijeđuje ujednačen i uravnotežen prikaz svih dijelova ekrana. Zakrivljeni UHD TV pojačava osjećaj dubine pri gledanju, vjernije prikazuje sve boje i nijanse.

Ultra HD prikaz slike znači da se na ekranu mogu vidjeti i najskriveniji detalj, jasnije nego ikad prije. Samsung UHD TV nudi rezoluciju koja je četiri puta veća od Full HD rezolucije, sa bojama koje su precizne i realistične. Uživanje u slici koja je optimizovana tako da bude još jasnija i sa još više detalja nego ikada do sada je zagarantovano.

Prirodni materijali i vrhunski izrađeni detalji zaslužni su za elegantan izgled na koji su svi vlasnici ponosni, a neupadljivi ugrađeni zvučnici obezbijeđuju izvanredan zvuk sa samog TV-a koji parira moćnom UHD ekranu.
Samsung UHD je spoj modernog dizajna, najtraženijih opcija, multifunkcionalnosti i kvalitete. UHD TV je iz kategorije televizora sa najnovijim sistemom za prepoznavanje glasovnih komandi i intuitivnu direkciju pokreta, koji omogućava gledanje više ekrana na istom ekranu, a Smart opcija je nezaobilazna. Upravljanje je pokretima ili daljinskim upravljačem, a svi sadržaji sa mobitela mogu se prenijeti na ekran.

Oznake: > >

Na vrh