Riješite se loših navika za korištenje pametnih telefona

Postoji veliki broj loših navika kojih nismo možda ni svjesni kada držimo svoje pametne telefone u rukama. Bilo bi dobro da se pokušamo riješiti tih nekih loših navika jer nam stvarno kvare kvalitetu života

4. Jan 2015. | 19:27 | S.M
34292


Budite cool kada želite nešto pametno objaviti svijetu. Zatim, bilo bi OK kada bi svoj privatni život držali podalje od očiju javnosti. Ok, naljutio vas je muž ili punica, no trebaju li to baš svi znati? Uživajte u koncertu, putovanjima i tulumima – nemojte slikati cijelo vrijeme oko sebe jer time propuštate ono zbog čega ste došli.

Niste došli zadiviti svoje prijatelje slikama koje ćete objaviti na društvenim mrežama nego da uživate u trenutku. Kada hodate usredotočite se na svijet oko sebe, nemojte pognuti glavu i buljiti u ekran. Osim toga, riskirate da vas neko zgazi na cesti.

Dok sjedite s prijateljima na kafi, pričajte i smijte se. Nemojte opet buljiti u ekrane i tipkati. To ste mogli i doma raditi. Ovo su samo neke od loših navika kojima smo okruženi u današnjem "modernom" svijetu – riješite ih se što brže.

Na vrh