Rukovodstvo DJB na čelu sa Sašom Radulovićem podnijelo ostavke zbog loših izbornih rezultata

7. Mar 2018. | 09:38 | NV
sasa radulovic

Svi članovi Predsjedništva pokreta Dosta je bilo (DJB), predsjednik Saša Radulović, zamjenica predsjednika Miroslava Milenović, potpredsjednik Dušan Pavlović, potpredsjednica Jasmina Nikolić i potpredsjednik Aleksandar Stevanović su podnijeli ostavku zbog loših rezultata na beogradskim izborima, navodi se na web stranici DJB, a prenosi Beta .

“Ostavka je lični čin preuzimanja odgovornosti zbog lošeg rezultata na beogradskim izborima. U skladu sa Statutom DJB, novi izbori će biti organizovani u roku od 60 dana”, navodi se dalje. Ostavku su podnijeli i predsjednik beogradskog odbora DJB Vojin Biljić i generalni sekretar stranke Dimitrije Majkić.

“Predsjedništvo DJB se zahvaljuje svim članovima DJB koji su neumorno radili na kampanji, kao i svim glasačima koji su podžali DJB na ovim izborima. Predsjedništvo se posebno zahvaljuje borskom timu DJB i narodnom poslaniku Branislavu Mihajloviću koji je bio nosilac liste DJB i Dveri koji je ostvario odličan rezultat od 8,17 posto u Boru i pored neregularnih uslova”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, u ovom trenutku, “imperativ je očuvanje ideje i organizacije DJB”.

“DJB ne odustaje”, navodi se na kraju.

Podsjetimo, DJB kojeg prevodi Saša Radulović je opoziciona stranka u Srbiji, a na nedeljnim izborima doživjeli su težak poraz u Beogradu. Na izborima za gradski parlament ova stranka nije prešla cenzus od 5%.

 

NV / foto DJB

Na vrh