Magazin>>

Snimljene prve epizode nove emisije Face TV-a “Oko Sarajeva”

4. Apr 2018. | 22:22 | NV
Oko Sarajeva1

Snimljene su prve epizode nove emisije Face TV-a “Oko Sarajeva”, koja će se od 6. aprila u terminu nakon Centralnog dnevnika, oko 20 sati, premijerno svakog petka emitirati na ovoj televiziji.

U zabavnoj polusatnoj emisiji urednica i voditeljica Lana Stanišić svakog petka donosi zanimljive priče poznatih gostiju iz oblasti kulture, sporta, politike, a sve kroz dinamični, savremeni intervju format koji posebnim čini lokacija na kojoj se snima emisija – sarajevska žičara.

“U premijernom izdanju emisije “Oko Sarajeva” gledatelji imaju priliku pogledati kratke preglede emisija koje slijede, a u kojima smo ugostili “Dubiozu kolektiv”, Rokija iz “Audicije”, “Divanhanu”… Sve je u znaku Sarajeva, prve vožnje žičarom, fragmenata razgovora i muzičkih iznenađenja koja su nam priredili gosti. Kroz prvu epizodu predstavljamo koncept i goste koji će emisiju učiniti posebnom, zanimljivom i originalnom. Dan grada Sarajeva, otvorenje žičare i Face ekipa sa najboljim gostima “Oko Sarajeva””, poručuju sa Face TV- a.

Podsjetimo, emisija ima cilj da promovira tradiciju, afirmira naše historijsko naslijeđe, ističe Sarajlije koji su zadužili ovaj grad ili jednostavno daje priliku poznatim iz regije da sa gledateljima podijele svoje impresije o Sarajevu.

Reprizna izdanja emisije gledatelji mogu gledati sedmicu kasnije, subotom, nakon serije “Peaky Blinders”, oko 23 sata, napominju iz ove televizije.

Kratak pregled prve emisije “Oko Sarajeva” Face TV-a možete pogledati na ovome linku.

 

NV

Na vrh