Svečano otvoren Super Konzum Borik

30. Nov 2016. | 21:43 | NV
4

Banja Luka je danas dobila trgovinu na svjetskoj razini – svečano otvoren preuređeni Super Konzum Borik, uređen u skladu s najmodernijim svjetskim standardima koji predstavlja  primjer modernog koncepta kupovine.

Super Konzum Borik prodavnica je koja ispunjava želje i najzahtjevnijih kupaca, a nudi više od 35 hiljada artikala i 5 hiljada inovacija. Investicija uložena u Super Konzum Borik iznosi više od 2,5 miliona KM čime se vodilo računa o savršenom konceptu poslovanja i potpunom zadovoljstvu kupaca.

“Vrijedno smo radili nekoliko mjeseci na pripremi za preuređenje interijera i stvaranju posebnog doživljaja kupovine – stotine radnika je bilo uključeno u taj proces. Nekoliko vrhunskih arhitekata s ljubavlju je predano radilo da ovaj prostor pretvore u ukras Banje Luke. Naša preuređena prodavnica pruža brojne novitete, a što je najvažnije povećali smo i broj zaposlenih sa 74 na 130  te proširili asortiman proizvoda koji su na našim policama” , istakao je Tomislav Bagić, direktor Konzuma BiH.

Osim bogate ponude, prodavnica pruža i invonativnu kupovinu. Kupci će po prvi put u Bosni i Hercegovini moći koristiti pametna shopping kolica na kojima mogu vidjeti trenutne akcijske ponude, pronaći lokaciju svakog željenog artikla, provjeriti cijene proizvoda i ono najvažnije, u svakom momentu mogu očitati sadržaj korpe i ukupnu vrijednost za plaćanje.

 

NV

Oznake: >

Na vrh