U Kaknju organizirano praćenje finale trke Amela Tuke

U Kaknju se odvijaju organizacione aktivnosti na pripremi zajedničkog gledanja finalne utrke na 800 m, u okviru Svjetskog prvenstva u atletici, u kojoj nastupa i Kakanjac Amel Tuka

24. Aug 2015. | 14:26 | A.D
45782

Zajedničko gledanje bit će upriličeno u utorak, 25. augusta 2015. godine, u Sportskoj dvorani Kakanj čija će vrata za sve oni koji žele zajednički pratiti veliko finale biti otvorena već od 13:30 sati.

Finalna utrka Svjetskog prvenstva na 800 metara na rasporedu je u utorak u 14.55 sati.

“Pozivamo sve građane Kaknja i građane drugih gradova i općina, svih uzrasta i generacija, navijače FK “Mladost” Doboj Kakanj i FK “Rudar” Kakanj, kao i navijače drugih kakanjskih sportskih klubova, da dođu na zajedničko gledanje Amelovog nastupa u finalu. Dođite masovno, povedite djecu i unuke, podržimo našeg Amela, dokažimo još jednom da je Kakanj grad šampiona i istinskih patriota koji vole svoj grad i svoju domovinu i koji znaju podržati svoje uspješne sugrađane“, saopćeno je u pozivu građanima općine Kakanj.

“Priželjkujemo medalju, ali imaš našu podršku ma kakav rezultat bio jer si ti već naš šampion, ne samo zbog prethodnih rezultata, nego i zbog tvoje ljubavi i odanosti domovini BiH i tvom gradu Kaknju”, poruka je koju su poslali Amelu Tuki pred sutrašnji nastup.

Oznake: >

Na vrh