Varaždin: Zatvorene pojedine ceste zbog nevremena

Uslijed noćašnjeg nevremena s obilnom kišom i vjetrom na varaždinskom su području zatvorene pojedine ceste, a poplavljeni su i neki stambeni prostori

22. Oct 2014. | 11:09 | S.K
30435

Varaždinski Područni ured za zaštitu i spašavanje Županijskog centra 112 izvijestio je kako su zbog vode na kolniku zatvorene državna cesta D24 na rotoru u Mađarevu, županijske ceste Japače Polje–Paka, Breznički Hum–Andrašeki i Breznički Hum–Gornjaki. Zatvorene su i lokalne ceste Novi Marof–Krč i Jales Breznički–Pavlovići, a zbog odrona zemlje prometnica Gornje Šćepanje–Valjaki.

Zbog granja i vode na cesti otežan je promet u Beretincu kod  nogometnog igrališta, a zbog vode i na cesti u Presečnom, Mirkovcu i Podrutama te u podvožnjaku u Koprivničkoj ulici u Varaždinu. Granja na cesti ima i na zapadnoj zaobilaznici Varaždina.

Zbog obilne kiše poplavljena je Osnovna škola u Brezničkom Humu, a kao i stambeni prostori u Ivancu, Varaždinu i Strmcu Remetinečkom.

Vatrogasci su imali tehničke intervencije ispumpavanja vode u Ivancu, Gornjem Knegincu, Brezničkom Humu i Tuhovcu, uklanjanja grana s ceste u Beretincu te obrane od poplave u Novom Marofu.

(Agencija FENA)

Oznake: >

Na vrh