Centrotours predstavio ponudu ljetovanja u Turskoj za 2017. godinu

22. Jan 2017. | 18:27 | NV
Turska

Turistička agencija Centrotours sinoć je u hotelu Hills u Sarajevu predstavila ponudu za ljetovanje u Turskoj gdje su se prezentirali neki od najvećih  turskih lanaca hotela kao što su Crystal Hotels, Amara Hotels, Nirvana Lagoon Villas, Euphoria, Club Zigana hotel. Posebnu pažnju prisutnih izazvala je prezentacija hotela Marti Myra.

Prema riječima direktora agencije Centrotours, Muamera Lutvića, “rani booking” za ljetovanje u Turskoj počeo je jučer, 21.01.2017. godine, a u posebnoj ponudi se mogu pronaći vrhunski hoteli po cijeni nižoj i do 50 %.

Paket aranžmani obuhvataju avioprijevoz direktnim čarter letovima na relaciji Sarajevo – Antalya – Sarajevo, smještaj u hotelima po izboru putnika na bazi 7, 10, 11 ili 14 noćenja i transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom. Prvi let zakazan je za 08.06.2017. godine, a u ponudi će biti dva termina sedmično, četvrtkom i nedjeljom.

Nakon prezentacije, druženje uposlenika Centrotoursa, njihovih partnerskih agencija i klijenata nastavljeno je na gala večeri do kasno u noć, a najsretniji učesnici dobili su i nagradna ljetovanja u trajanju od osam dana.

 

NV

Na vrh