Centrotrans uveo besplatnu aplikaciju za praćenje autobusa na komercijalnoj liniji Vijećnica – Dobrinja

2. Aug 2017. | 20:11 | NV
Bus app

Od danas, možete besplatno preuzeti aplikaciju “Centrotrans Komercijala“, a koja vam omogućava da provjerite vrijeme dolaska Centrotransovih autobusa autobuske linije Vijećnica – Dobrinja. Osim besplatnog preuzimanja aplikacija pruža mogućnost da se, jednostavnim klikom na ime stanice, provjeri tačna lokacija autobusa.

U cilju bolje informisanosti putnika o polascima komercijalne linije Vijećnica – Dobrinja na raspolaganju je besplatna aplikacija “Centrotrans Komercijala“ koja putnicima omogućava uvid u polaske autobusa, vrijeme čekanja na stanicama kao i eventualne zastoje u saobraćaju, saopšteno je iz ove kompanije.

Centrotrans Komercijala je prva lokalna tranzitna mobilna aplikacija u Sarajevu, a koja korisnicima Centrotrans komercijale omogućava pregled tačnih vremena dolazaka i polazaka autobusa na osnovu GPS koordinata.

Prednost aplikacije je jednostavnost korištenja, mogućnost offline reda vožnje na ovoj liniji, kao i dvojezičnost aplikacije (bosanski i engleski), a koja je automatska i zavisi od jezika na kojem je uređaj podešen što je posebna prednost za strane turiste.

Besplatna aplikacija može se preuzeti na Google play marketu, a razvijena je od strane firme Solution404 koja je radila i projekt informativnih display-a u Centrotransovim autobusima na navedenoj liniji.

 

NV

Na vrh