Četvrti humanitarni koncert Amire Medunjanin u Londonu

23. May 2017. | 16:43 | NV
OUR KIDS AMIRA A5 LEAFLET_2017

Humanitarna misija Fondacija Our Kids iz Londona i interpretatorke Amire Medunjanin nastavlja se i ove godine, po četvrti put zaredom popularna sarajevska umjetnica održaće humanitarni koncert sevdaha u Londonu. Pratnja Amiri Medunjanin biće vrhunski jazz muzičari iz Zagreba gitarista Anto Gelo i kontrabasista Zvonimir Šestak.

Koncert će se održati u St.Peter’s Church u jednoj od najživljih dijelova Londona, Notting Hill, 10. 06. 2017. u 18.30 sati.

Cilj dobrotvornog koncerta je isti kao i predhodnih godina, prikupljanje sredstava za aktivnosti ove humanitarne fondacije.

Davorke Kulaš je za agenciju BHDINFODEK iz Birminghama kazala: “Saradnja Fondacije Our Kids sa Amirom Medunjanin, velikim humanistom i istinskim ambasadorom kulturne baštine Bosne i Hercegovine te cijelog Balkana traje već 4. godine. Our Kids je kao humanitarna organizacija ponosna na podršku koju ovi izvanredni muzičari daju na  promovisanju naše misije, pomaganja djeci i mladim ljudima bez roditeljske podrške u smislu njihovog osposobljavanja za samostalan život.”

 

NV

Na vrh