Džanan Musa produžio ugovor sa Cedevitom još tri godine

9. May 2017. | 22:27 | NV
musa foto kk cedevita

Nakon što je 2014. godine stigao u KK Cedevitu iz KK Koš iz BiH, Džanan Musa isprofilirao se u jednog od najboljih igrača Evrope u svom godištu. Vrlo brzo izborio je seniorski dres kluba a danas je neizostavni član momčadi koja traži novi naslov prvaka Hrvatske.

U međuvremenu je dogurao i do seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine a jučer je proslavio i 18. rođendan te je danas potpisao prvi profesionalni ugovor vezavši se uz KK Cedevitu na tri godine.

“Iznimno sam sretan i zadovoljan ovim potpisom, nadam se da će se suradnja i dalje nastaviti na način kako je bilo i do sada”rekao je Džanan Musa prilikom potpisa.

“Napredovao sam u posljednje dvije godine u klubu i dobio priliku da pokažem sve što znam. Treba puno raditi da se stasa i sljedeće mjesece posvetit ću treningu kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu u KK Cedeviti”, rekao je Musa.

Sportski direktor Matej Mamić ponosan jer što je Musa nastavio ugovor sa Cedevitom unatoč ozbiljnim ponudama velikih klubova na njegov osamnaesti rođendan.

“Sigurno je veliki uspjeh kluba kada potpišemo sa jednim našim mladim talentiranim  igračem kakav je Džanan. Mi smo od početka vjerovali da će tako i biti bez obzira što je Džanan promišljao i razmišljao o ostanku u klubu. Drago mi je da je ova priča završila njegovim potpisom ugovora i držim da je priča između njega i KK Cedevite sada tek krenula”, rekao je Mamić.

Džanan Musa je pun samopouzdanja i kaže da će iz Cedevite u NBA.

“I mi vjerujemo u to jer je on neosporan talent. Kvalitetan je igrač i jednim upornim radom vjerujem da može ostvariti NBA san. S njim se puno radilo u klubu a on je već dokazao i sa reprezentacijom i sa klubom da je riječ o dobrom igraču pred kojim je svijetla budućnost i naravno da svi moramo napraviti sve da se to i ostvari”, zaključio je Mamić, prenosi NAP.

 

NV / NAP

Na vrh