Pernar: Imate 24h da pružite pomoć deložiranoj gospođi ili ćete me iznositi iz Sabora

19. Apr 2017. | 14:55 | NV
ivan-pernar1

Poslanik hrvatskog Živog zida Ivan Pernar dao je HDZ 24 časa da stambeno zbrinu Nadu Bosnić iz Zadra i poručio da u suprotnom neće napustiti govornicu, piše index.hr.

“Kad se Agrokor, odnosno Todorićeva firma našla u problemima, u roku od dva dana stvorio se novi zakon. A gospođa Nada Bosnić i hiljade drugih kojima visi deložacija za vratom našli su se u problemima i nikome ništa” rekao je Pernar u Saboru.

“Iz Zadra je jučer deložirana nakon što je 45 godina živjela u stanu, zbog duga od 13 hiljada kuna, dok je Ivica Todorić 16 milijardi kuna duga stvorio prema dobavljačima, živi u dvorcu i ima batlera i portira, a gospođa Bosnić je završila na ulici. Je li to normalno?”, upitao je Pernar.

Zatim je “gospodi iz HDZ-a” dao rok od 24 sata da stambeno zbrinu Nadu Bosnić iz Zadra i poručio da u suprotnom neće napustiti govornicu.

“Imate rok, gospodo iz HDZ-a, 24 sata da je stambeno zbrinete. Ako nećemo finim metodama, onda ćete me odavde morati nositi”, rekao je Pernar.

“Neću otići odavde dok ta gospođa ne dobije smještaj, rekao je i lupnuo šakom od govornicu.

“Ako treba raditi cirkus da bi me shvatili ozbiljno, ja ću ga morati raditi jer vidim da na fine riječi i uljudne molbe ne reagirate”, rekao je Pernar.

“Dao sam HDZ-ovcima 24 sata da stambeno zbrinu Nadu Bosnić koju su jučer deložirali iz njenog doma u Zadru ili će me morati opet iznositi iz Sabora”, kasnije je napisao na svom Facebook profilu.

 

NV / index.hr

Oznake:

Na vrh