Plesni klub Aster organizira Sarajevo Salsa Congress

16. Jan 2017. | 22:58 | NV
Instruktori

Već tradicionalno, devetu godinu za redom,najuspješniji bh plesni klub Aster, u saradnji s plesnim klubovima iz regije organizira Sarajevo Salsa Congress koji će se održati u razdoblju od 26. do 29. januara u Hotelu Saraj.

 

Plesni haos u Sarajevu 

Vrući latino ritmovi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine okupit će se više od 700 plesača iz cijele regije koji će na devetom Sarajevo Salsa Congressu imati priliku uživati u sjajnim plesnim zabavama, radionicama, plesnim performansima najboljih plesača iz regije i svijeta.

Ples je savršen način za zbližavanje ljudi iz cijelog svijeta nudeći im prostor da nauče nešto novo, steknu nove prijatelje, ali i Sarajevo dožive na drugačiji način, što ranije nisu imali priliku, bilo da su o Sarajevu čitali, čuli ili ga posjetili. Iako je ples u Bosni i Hercegovini popularan što potvrđuju pune plesne dvorane, ali i klubovi u kojima se pušta latino muzika, Sarajevo Salsa Congress ima za cilj dodatno popularizirati ovu vrstu plesa nudeći građanima Bosne i Hercegovine priliku da po vrlo pristupačnim cijenama nauče plesati uz najbolje plesne instruktore.

Posebnost devetog Sarajevo Salsa Congressa ogleda se u tome što su radionice za ovaj festival besplatne prvi i drugi dan festivala (četvrtak i petak), dok za ostale radionice svi zainteresirani moraju osigurati party pass kako bi mogli sudjelovati na radionicama u subotu i nedjelju.

 

Salsa groznica u Sarajevu

Uz ritmove salse, bachate, cha cha cha, bachatanga, reggeatona, kizombe, timbe plesači iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Turske, Kube, Finske, Makedonije, Njemačke, Norveške, Mađarske uživat će u poznatim latino ritmovima koje će puštati poznati latino DJ-vi, te plesnom znanju više od 20 plesnih instruktora koji s nestrpljenjem čekaju podijeliti svoje plesno znanje kako s početnicima tako i s naprednim plesačima te tako proširiti plesni virus u ovih hladnim danima.

„Devet godina plesni klub Aster u suradnji s društvenim plesnim klubom „El Paso“ trudi se u Sarajevo dovesti najbolja plesna imena iz cijelog svijeta. Svake godine, zahvaljujući prepoznatom kvalitetu našeg festivala, Sarajevo početkom godine postaje centar plesnog svijeta. Vjerujemo kako će i ovaj congress dugo pamtiti svi oni koji dođu zaplesati s nama jer smo spremili plesni haos, jer u Sarajevo dolazi Seo Fernandez, svjetski poznati plesač i muzičar u svijetu salse. Zato vas sve pozivamo da nam se pridružite na plesnim radionicama, te na plesnim zabavama koje će se održati u četvrtak u prostojima Studio 1, u petak i subotu u hotelu Saraj, dok će završni plesni party biti održan u Studentskom klubu KUK“, kaže Josip Milanović, PR festivala.

 

NV

Na vrh