Prijem za Abdulnasera Delalića prvaka Balkana u boksu

6. Dec 2016. | 18:32 |
PRIJEM ABDULNASERA_800x533

U kabinetu načelnika Edina Smajića upriličen je prijem za aktuelnog bokserskog pravka Balkana u superteškoj kategoriji Abdulnasera Delalića. „Čestitam Abdulnaseru na ovoj šampionskoj tituli. Općina Vogošća ima punu opredjeljenost da pruža podršku posebno mladim ljudima  koji postižu ovakve sportske rezultate. Želim mu da i ubuduće bude vrijedan u svom obrazovanju a u sportu maksimalno profesionalan“ poručio je načelnik Smajić.

Prijemu su prisustvovali i saradnici općinskog načelnika koji su za Abdulnasera imali samo riječi hvale. Ponosan na uspjeh ovog balkanskog prvaka, ponosan na njegov rad i školovanje načelnik Smajić  je Delaliću uručio skroman poklon u ime Općine Vogošća. „Ovom prilikom se zahvaljujem načelniku Smajiću na podršci koju mi pruža i iskreno se nadam da ću u nastavku svoje karijere donositi još pobjeda za Vogošću i Bosnu i Hercegovinu“ istakao je Delalić.

Abdulnasera Delalića, koji je kroz sportski uspjeh pronio i ime Vogošće, krajem godine očekuje još jedan težak meč u susjednoj Srbiji.

 

NV

Na vrh