Rukometaši Zrinjskog osvojili Kup BiH

5. Jun 2017. | 09:29 | NV
FNA_56690

HMRK Zrinjski je sinoć uspio osvojiti naslov pobjednika Kupa BiH pobjedivši u produžecima finalne utakmice Izviđač (33:31). Bila je to dramatična utakmica u kojoj su „plemići“ u sparnoj i pomalo neuvjetnoj dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru imali više koncentracije i mentalne snage.

Zrinjski je pobjedom u finalu dobio dva pehara, prijelazni i jedan u trajno vlasništvo.

Medalje i pehar dodijelio im je Nevenko Herceg, premijer Hercegovačko-neretvanske županije te član Upravog odbora Rukometnog saveza BiH. Glavni pehar rukometašima Zrinjskog dodijelio je hrvatski član predsjedništva BiH Dragan Čović.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Vedran Delić (Zrinjski) koji je ujedno osvojio i nagradu za najboljeg strijelca završnog turnira Kupa BiH, dok je za najboljeg vratara proglašen Marino Paradžik također iz momčadi Zrinjskog.

Medalje je drugoplasiranom Izviđaču predao Hasan Šišić predsjednik Sportskog saveza grada Mostara, dok je pehar za 2.mjesto izviđaču uručio Dario Pušić, zastupnik u Parlamentu Federacije BiH i ujedno jedan od članova uprave HŠK Zrinjski. Nažalost, sjenu na Izviđačevu dodjelu bacio je njegov igrač David Mandić koji je bacio svoju medalju nakon što ju je primio.

Svoj prvi trofej u 25 godina postojanja rukometaši, struka i uprava HMRK Zrinjski proslavili su zajedno s mnogobrojnim navijačima.

 

NV / Fena

Na vrh