Šest godina od ponovnog otvaranja hotela Bristol u Sarajevu

5. Apr 2017. | 19:01 | NV
Hotel Bristol

Hotel Bristol je 2011. godine ponovo je otvorio svoja vrata, a danas obilježava šesti rođendan, te je danas prepoznatljiv po vrhunskim ugostiteljskim standardima za hotel sa 4 zvjezdice.

“Sretni smo što su mnogi turisti i poslovni ljudi iz cijelog svijeta koji dolaze u Bosnu i Hercegovinu prepoznali kvalitet Hotela Bristol, i uvijek mu se vraćaju ponovo. Danas slavimo 6 godina poslovanja, i zasigurno ćemo i u narednom periodu nastaviti raditi na unapređenju svih naših usluga i obogaćivanju hotelske ponude prema najvećim svjetskim standardima. Ipred nas je mnoštvo projekata i raduje nas što ćemo ih uskoro moći prezentirati javnosti”, kazao je Šefik Gušić, izvršni direktor Hotela Bristol.

Hotel čini 186 luksuzno opremljenih soba, od čega 98 superior soba, 72 Deluxe sobe, te 16 apartmana. Svim gostima na raspolaganju je poslovni centar, podzemna garaža, zatvoreni bazen sa fitnes centrom, parnim kupatilom te saunom i prostorijom za masažu. Hotel raspolaže i s nekoliko soba koje su u potpunosti prilagođene osobama s invaliditetom.

 

NV

Na vrh