Tradicionalni Božićno-novogodišnji prijem Udruge organizatora otpora, umirovljenih i demobiliziranih branitelja HVO Sarajevo

22. Dec 2016. | 16:54 | NV
WP_20161221_18_51_09_Pro modified

Udruga organizatora otpora, umirovljenih i demobiliziranih branitelja HVO Sarajevo sinoć je u prepunoj Galeriji Crkve sveti Ante na Bistriku upriličila tradicionalni Svečani božićno-novogodišnji prijem Udruge organizatora otpora, umirovljenih i demobiliziranih branitelja HVO Sarajevo.

Svečanosti su nazočili mnogobrojni predstavnici društvenog života grada Sarajeva i BiH, a prigodan govor održao je pomoćnik ministra za boračka pitanja KS Osman Smajlović.

U okviru prijema  upriličen je prigodan kulturno-zabavni program u kojem su nastupili Amela Hubjer i Jakša Jurjević, pjesnici Ivana Krstanović i Aladin Sokolović, Sretko Vujić i pedagoško-glazbena skupina „Pravo lice“.

Prigodnu božićno-novogodišnju čestitku uputio je počasni predsjednik Udruge organizatora otpora, umirovljenih i demobiliziranih branitelja HVO Sarajevo prof. dr. sc. Marinko Pejić, ističući sljedeće:

„Svake godine, u mjesecu prosincu, obgrli nas božićna idila i svi mu se, na poseban način radujemo, iz njega izvire jedinstven ugođaj koji emocionalno snažno ispunjava i duhovno oplemenjuje srce svakog čovjeka. Drago mi je da i ovaj Božić proslavljamo zajedno s našim susjedima različitih vjeroispovijesti, jer je to specifičnost naše Bosne.“

 

NV

Na vrh