Udruženje rođaka niže uspjehe vez štele i bez veze

21. Feb 2017. | 18:54 | NV
Slika 1

Čuli ste zasigurno za Udruženje rođaka. No, nije riječ o udruženju koje štiti interese rođaka, uposlenika u državnim firmama. Riječ je zapravo o udruženju koje čuva dašak srodne povezanosti, ali daleko od male zemlje na Balkanu, zvane Bosna i Hercegovina. Udruženje rođaka čine Mili, Sanjin, Elvis, Igor, Almir i Daniel koji žive i rade u Norveškoj.

Prošla godina je bila izuzetno uspješna za ovaj bend koji je albumom pod nazivom “Kafana Hollywood” proslavio 10 godina svog postojanja. Mnogobrojni koncerti, predstave i nagrade, dokaz su da je ovo  Udruženje ipak jedinstveno na ovom svijetu, jer je sva dostignuća postiglo “bez veze i štele”.

O kakvoj se grupi talentiranih rođaka radi imat ćete priliku da se lično i uvjerite 25.02. u klubu “Black Dog Pub” Mostar, 02.03. u “Slogi” Sarajevo i 03.03. i u “Nardi Pub-u” Tuzli gdje će promovisati album “Kafana Hollywood”.

Album “Kafana Hollywood” doživio je veliki uspjeh, a to potvrđuje  činjenice da je prvo izdanje albuma rasprodato u rekordnom vremenu. Upravo zbog toga, Udruženje rođaka će zbog mnogobrojne publike, a u saradnji sa Tempo productionom, reizdati album “Kafana Hollywood”, kažu iz ovoga benda.

Na ovome linku možete pogledati njihov novi spot sa sa albuma “Kafana Hollywood”.

 

NV

Na vrh