Vujošević pušten na kućno liječenje: Mnogo mi je značio uspjeh moje BiH

30. Aug 2017. | 21:19 | NV
vujosevic(5)

Terapije u hiperbaričnoj komori dale su rezultat, selektor BiH i bivši trener Partizana Duško Vujošević osjeća se mnogo bolje i pušten je na kućno liječenje, prenosi agencija Patria.

Vujošević je zbog pojave gangrene na nožnom prstu nekoliko dana proveo na VMA u Beogradu, gde ga je čak posjetio i najpoznatiji navijač crno-bijelih Miša Tumbas, ali niko od zvaničnika kluba, kome je donio najviše trofeja u historiji.

Ne samo to, niko nije našao za shodno ni da ga nazove telefonom i pita za zdravlje.

“Niko, baš niko. Zvali su me Milan Obućina i Miloš Vazura iz fudbalskog kluba i on je ponudio pomoć. Vidio sam to što su iz košarkaškog kluba objavili kao neku vrstu saopštenja i to je u redu. I ne treba da zovu. Očekujem sada da se pobrinu da mi dug bude isplaćen. Milom ili silom”, rekao je Vujošević za Kurir, a potom se osvrnuo na kritike koje se odnose na to što je tužio Partizan FIBA-i.

“Ne interesuju me ničija mišljenja o tome da li je sada pravi trenutak da naplatim novac. To sam zaradio prije nekoliko godina, a sad je dug umanjen, pa još i podijeljen na rate. Tako da mi ti finansijski stručnjaci za tuđe pare nisu potrebni. Neka pravo na moralni sud pokušaju da steknu tako da se ne dodvoravaju vođi. Ljubav prema Partizanu nisam prodavao već sam je imao, a novac sam zaradio pravno i moralno. Ružno je što sada treba da naplaćujem preko FIBA BAT.”

Što se tiče zdravstvenog stanja, Vujošević će od kuće otići na još nekoliko tretmana.

“Uz veliko angažovanje ljudi sa VMA i onih koji se bave upotrebom hiperbarične komore na Banjici, došli smo do odličnih rezultata. Mnogo mi je značio i uspjeh moje selekcije BiH, imali su energiju i za mene. Tako da sve ide ka izliječenju. Zahvalio bih profesoru Đoki Maksiću sa VMA i profesoru Tomu Jovanoviću s Banjice, kao i svima koji su mi dali podršku. Bilo je onih koji navijaju za Partizan, onih koji podržavaju Zvezdu ili pak onih koji ne navijaju ni za koga a prosto me cijene”, istakao je selektor košarkaške reprezentacije BiH.

 

NV / NAP

Na vrh