Zele Lipovača i pjevač Black Sabbatha snimili pjesmu “Missing You”

14. Feb 2017. | 10:07 | NV
zeleomot

Sead Zele Lipovača, osnivač i mastermind grupe Divlje Jagode, poslije uspjeha sa prvim singlom s istoimenog albuma “Internal Waves of Love”, prije nekoliko dana predstavio je spot za pjesmu “Missing You”, drugi singl s ovog spektakularnog albuma, prenosi portal cdm.

Na novom singlu se kao poseban gost pojavljuje poznati britanski pjevač Tony Martin, koji je u svom desetogodišnjem radu s grupom Black Sabbath ostavio neizbrisiv vokalni i autorski trag. Tony Martin u pjesmi “Missing You” pokazuje svu zrelost i raskoš vokalne interpretacije, a video za tu pjesmu snimljen je u Londonu i Zagrebu.

Vizuelnu priču pjesme “Missing You” osmislio je i snimio Dario Godič iz Cinematix studija. Za potrebe snimanja ekipa je iz Zagreba otputovala u London i video materijalom spojila lokacije dvije prijestonice.

“Nadam se da je Internal Waves Of Love album koji će publika prepoznati i koji će godinama slušati, a da se ne umore. Iako koncepcijski inspirisan raznim važnim događajima, mjestima i ljudima koji su fascinirali kroz historiju, ovaj album je ujedno i čista emocija ljubavi i ljepote svega što me okružuje”, rekao je Zele povodom izlaska njegovog drugog solo albuma.

Pjesmu i video možete pronaći na ovome linku .

Podsjetimo, album „internal Wawes of Love“ objavljen je protekle godine, a pomenuti video je nedavno objavljen.

 

NV

Na vrh